הנה מתכון קליל, צבעוני ומהיר להכנה – שוקולד מריר עם טוויסט ורוד וקישוטים שאי אפשר לעמוד בפניהם. מושלם לאירוח או כפינוק לשולחן השבת!
מצרכים:
1/2 כוס שוקולד ורוד (או שוקולד צבעוני)
2 חפיסות שוקולד לבן קצוצות
סוכריות צבעוניות לקישוט (ואפשר גם ממתקים שאתם אוהבים)
אופן ההכנה:
רפדו תבנית אפייה בנייר אפייה.
המסו את השוקולד הלבן עד שהוא נוזלי וחלק.
שפכו את השוקולד הלבן לתבנית ושטחו בעזרת מרית לצורת מלבן לא אחיד.
הוסיפו כפות של שוקולד ורוד מעל, ובעזרת סכין או מרית ערבבו קלות ליצירת אפקט שיש צבעוני.
בזמן שהשוקולד עדיין רך – פזרו מעל סוכריות צבעוניות, שברי עוגיות או כל תוספת שבא לכם.
תנו לזה להתקשות בטמפרטורת החדר או הכניסו למקרר ל-30 דקות.
לאחר שהתמצק – שברו לחתיכות יפות והגישו.
טיפ לשבת: שמרו חלק מהשוקולד השבור בצנצנת – זה לא רק טעים, זה גם נראה נהדר על השיש.